Hvad er DigiAwards?

DigiAwards er en platform hvor vi hylder internettets blogstjerner inden for online kommunikation i forskellige former, som f.eks. markedsføring og iværksætteri. Derfor uddeler vi her priser til de dygtigste bloggere der bidrager til at skabe viden online, som er tilgængeligt og gratis for alle. Vinderne vil blive samlet i forskellige kategorier, så du nemt kan få et overblik over det bedste indhold der er tilgængeligt på dansk.

Hvem står bag?

Bag DigiAwards finder du Digitypes. Vi er iværksættere, som siden 2012 har udviklet og udgivet mange typer af professionelt indhold til internettet. Alt fra video, blog, e-bøger til guides og infografiker og meget mere. Vi har selv oplevet motivationen i at vinde priser og komme på “de bedste” lister og ønsker derfor at hylde og fremhæve dem der gør en forskel som online aktører, og konsekvent bidrager til at udbrede viden og erfaringer som andre kan gøre brug af.

Vinder udvælgelse

Det kan være forskelligt hvilken type indhold man synes er bedst, og fortjener at blive hyldet. Derfor har vi brugt disse kriterier som vi synes skal være til stede, for at være blandt de bedste:

  • Kvalitet
  • Læsevenlighed/brugervenlighed
  • Opdateringsrate
  • Alsidighed

Hvem mangler vi?

Synes du der er en blog vi mangler på vores liste over vindere? Eller har du en god idé til en fremtidig kategori? Så skal du være meget velkommen til at kontakte os med forslag.

Kategorier

I takt med vi tilføjer nye kåringer, vil flere kategorier komme til. Hver kategori vil kåre nye vindere en gang om året.

De bedste markedsførings blogs
De bedste Iværksætter blogs